Paste Carbonara

de mihaelam90 in Paste, 10 Sep 2013 | 6197 vizualizari

 

As fi mancat ceva bun, si cum nu am foarte mult timp liber m-am gandit la paste carbonara. Sunt usor de facut si nu necesita un timp mare de preparare.
Sper sa va placa reteta mea. :)

 

INGREDIENTE

  • Paste tagliatelle (200g)
  • Muschi tiganesc (100g)
  • Cascaval
  • 2-3 linguri de smantana
  • 1 galbenus de ou
  • 1 lingurita de ulei
  • 1 catel de usturoi
  • Sare
  • Piper
  • Patrunjel
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste Carbonara:

Se fierb pastele conform timpului indicat ( 8 min) cu putin ulei ca sa nu se lipeasca si sare.

Separat, intr-o tigaie se caleste usturoiul cu o lingurita de ulei, dupa care se adauga muschiul tiganesc taiat cubulete, iar cand acesta a devenit lucios la culoare se adauga pastele. Intr-un bol am amestecat galbenusul de ou cu smantana, sare si piper si le-am adaugat in tigaie si le-am mai lasat 2-3 minute sa se omogenizeze.

La sfarsit am ras cascaval deasupra si am decorat cu cateva frunze de patrunjel.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Cascavalul poate fi amestecat si cu smantana si galbenus inainte ca acestea sa fie puse deasupra pastelor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste Carbonara" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Paste cu afumatura si smantana